Nieuws: Audi Sport – Audi start met exclusieve Audi Sport-dealers

Het ging al eventjes in de lucht en nu is het hoge woord er dan ook daadwerkelijk uit: de nieuwe R8 is enkel verkrijgbaar en proef te rijden via de speciaal opgetuigde Audi Sport-dealers. Eenzelfde behandeling krijgen de bloedsnelle RS-modellen.

De Audi Sport-dealer onderscheidt zich van de doorsnee Audi-dealer zoal aan de hand van een eigen uitstraling en aan speciaal opgeleide medewerkers. Voor ons land staat er vier locaties op de planning, te weten in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Tilburg. Enigszins opmerkelijk is de concentratie op het zuiden en westen van Nederland. Maar meerdere Audi Sport-filialen worden niet uitgesloten, dus wie weet volgt er ook nog eentje in zowel het noorden als oosten van Nederland.

In de watten De sportieve uitstraling van de Audi Sport-dealers krijgt in de showroom een passend vervolg, belooft het merk. Daar worden (potentiële) klanten geheel op de Audi Sport-manier in de watten gelegd. Ook staan de sportiefste Audi hier opgesteld voor proefritten. Daarnaast vinden liefhebbers er memorabilia en video's uit de racehistorie van Audi. Maar de menselijke factor vindt Audi toch wel het belangrijkst. Vandaar dat R8- en RS-rijders worden geholpen door gecertificeerde Audi Sport-experts. 'Die kennen elk sportief model tot in de puntjes, mede door intensieve trainingen en de kennis over de driving experiences van Audi.' Het Audi Sport-label en het dealerconcept worden wereldwijd ingevoerd. De geleidelijke lancering start dit jaar.'

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nu ook optimaal relaxen in basisversie Citroën C5 Aircross

Autonieuws

McLaren 620R: volbloed GT4-racer voor op straat

Autonieuws

Bekijk de prijzen en uitvoeringen van de Volkswagen ID.3 1st

Autonieuws
Ontdek meer