Nieuws: BMW 3-serie M Sport Package – BMW 3-serie met M Sport Package

Net als 1-serie kan de nieuwe 3-serie straks in specifieke Lines besteld worden. Daarnaast is er nog het M Sport Package. Zolang er nog geen nieuwe M3 is, zal de 3-serie in deze uitdossing de sportiefst getinte zijn.

De nieuwe BMW 3-serie met M Sport Package slaat alvast een brug naar de toekomstige M3. Aangezette bumpers rondom, brede zij-skirts, 18 inch lichtmetaal (19 inch optioneel) met daarachter blauwgeverfde remklauwen, een verlaagd sportonderstel en raamlijsten in Shadow Line maken het M Sport Package van buiten herkenbaar. Onderhuids hoeft de 3-serie niet eens buitengewoon sportief te zijn. Het M Sport Package is namelijk te combineren met alle beschikbare motoriseringen voor de nieuwe Dreier, dus vanaf de lente van 2012 ook met de 316i.

M en M's In het interieur gaat BMW zowaar nog verder met sportieve detaillering. Geprofileerde sportstoelen gehuld in alcantara, een accentuerende sierstrip over de gehele breedte van het dashboard en een M-versnellingspook plus M-instaplijsten sieren onder meer de binnenzijde. Voeten rusten bovendien op aluminium pedalen en de handpalmen omklemmen een met leder bekleed sportstuurwiel. Tot slot zijn er diverse M-logo's zichtbaar om je eraan te herinneren dat dit niet zomaar een huis-tuin-en-keuken 3-serie betreft.

De nieuwe BMW 3-serie staat vanaf 11 februari 2012 bij de dealer. Of het M Sport Package dan ook al te bestellen valt en tegen welke meerprijs is onbekend.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Autonieuws

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Autonieuws

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Autonieuws
Ontdek meer