Nieuws: BMW 6-serie Performance Edition – BMW brengt speciale (X)6

Voor wie zijn zo’n reguliere 6-serie toch wat gewoontjes vindt is er het BMW Individual-programma. Om dit personalisatie-palet wat extra onder de aandacht te brengen zijn zowel de 6-serie als X6 in een gelimiteerd jasje gestoken.

Als basis voor de Individual BMW X6 Performance Edition wordt de xDrive35i of de xDrive50i genomen. Vervolgens worden uit de Individual-range de exclusieve Pearl Silver-lak, speciale 20 inch wielen en zwart chromen uitlaatsierstukken geselecteerd. Ook de binnenzijde krijgt net dat beetje extra. Wat te denken van leer dat is afgewerkt met oranje stiksels en een dashboard gehuld in Carbon Leather. Een extra duw in de rug krijg je de speciale X6 dankzij het M Performance-pakket.

650i Frozen Silver Ook de 650i Coupé zet BMW in het zonnetje met een bijzondere spuitbeurt. Frozen Silver noemt de fabrikant de lak op de carrosserie. Verder krijg je het M-pakket, 20 inch lichtmetaal en zwarte details op de spiegels en uitlaten. Het zwart nappa-lederen interieur heeft dezelfde behandeling gekregen als de X6 Performance Edition, met veel M-spullen om je nog specialer te laten voelen. Onderhuids overigens geen bemoeienis van BMW M Performance en dat betekent dat het vermogen van 407 pk gelijk is gebleven.

Verenigde Staten Slecht nieuws is er ook. Vooralsnog zijn de Individual X6 Performance Edition en 650i Coupé Frozen Silver Edition alleen bedoeld voor de Verenigde Staten en is het nog niet bekend of deze bijzondere BMW´s ook verkrijgbaar zullen worden op de Europese markt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

EU wil kinderdetectiesystemen verplichten om hittedoden te voorkomen

Autonieuws

Is de Mercedes EQV de eerste elektrische premium-mpv ter wereld?

Autonieuws

Tesla verliest grote Model 3-order door kwaliteitsproblemen

Autonieuws
Ontdek meer