Nieuws: BMW 7-serie Individual Final Edition – BMW 7-serie Individual Final Edition als eerwaardige afsluiting

De huidige BMW 7-serie zal volgend jaar worden vervangen, wat BMW heeft doen besluiten haar vlaggenschip een gepast afscheid te geven. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van opties uit de BMW Individual collectie is deze Individual Final Edition geboren.

Wat er zo uniek is aan deze 7-serie? Het is men name een rijdende etalage van BMW's Individual-lijn, een serie met producten die is voorbehouden aan wie daar extreme bedragen voor betalen wil. Speciaal voor deze Final Edition zijn twee speciale lakkleuren gekozen: Citrine Black metallic en Mineral White metallic. Uniek aan deze kleuren is dat ze afhankelijk van de lichtinval en kijkhoek van tint veranderen.

Hoogwaardig interieur Het exclusieve gevoel van buiten overheerst ook binnenin. Volledig leren bekleding en alcantara hemelbekleding dragen daar aan bij. Het leer is verkrijgbaar in Platinum of Cohiba Brown en de hemelbekleding in Platinum of Antraciet om te passen bij de eerder gekozen kleur van het leer. Op de stoelen en hoofdsteunen voor- en achterin komt een exclusieve belijning in Black of Opal White, wat contrasteert met het leren oppervlak. Tot slot is het interieur afgewerkt met hoogglans strips in BMW Individual Piano Finish Black.

BMW Individual BMW neemt hiermee niet alleen gepast afscheid van de 7-serie, ze tonen er ook de mogelijkheden van BMW Individual mee. Ze geven duidelijk aan met liefde een 'one-off' van iedere BMW te maken. Geheel naar je eigen smaak. Oké, een marketingverhaal, maar wij zijn er wel voor te pochen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe instapper Dacia Duster verliest 15 pk

Autonieuws

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws
Ontdek meer