Nieuws: BMW M5 Ring-Taxi – BMW M5 klaar als Ring-Taxi

Klaar voor je snelste taxirit ooit? De nieuwe BMW M5 staat voor je klaar. Op de Nordschleife. Het bijna 21 km lange deel van de Nürburgring kun je vanaf heden weer ontdekken aan boord van de nieuwe Ring-Taxi.

20,83 km, dat is de exacte lengte van de Nordschleife, het "oude" deel van de Nürburgring. Absoluut een must om als autoliefhebber een keer zelf ontdekt te hebben, maar het is natuurlijk minstens zo gaaf om met een ervaren coureur over de Ring te denderen.

216 euro Net als BMW eerder met de vorige generatie M5 en de M3 deed kun je dit seizoen met maximaal drie personen plaats nemen aan boord van de nieuwe M5 voor een rondje "Groene Hel". Voor € 216,- stap je in als passagiers voor een ongekende rit in de 560 pk sterke sportsedan. Kandidaat taxipassagiers moeten er wel op tijd bij zijn, want het beperkte aanbod aan taxirondjes zorgt ervoor dat de tickets, die elke maandag om 10 uur vrijkomen, vliegensvlug de deur uit zijn. Er is dan ook een gemiddelde wachttijd van vier weken. Maar daar krijg je dan wel een unieke ervaring voor terug!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Audi Q7 Plug-in Hybrides geprijsd

Autonieuws

Jaguar I-Pace actieradius groter met deze gratis software-update

Autonieuws

3,2 miljard euro voor Europees batterijproject

Autonieuws
Ontdek meer