Nieuws: Ferrari FF – Vraagprijs voor Ferrari FF

De FF alias Four Four, het nieuwe paradepaardje van Ferrari heeft een vraagprijs. Voor wie hem als ideale vervanger van de 612 Scaglietti ziet is er goed nieuws; de FF is voordeliger in aanschaf.

Onlangs werd bekend dat Ferrari eind vorig jaar al de 612 Scaglietti uit productie had genomen. Ondertussen werd gewerkt aan een nieuwe, meer praktische Ferrari. Niet veel later werd de FF voorgesteld. Met het silhouet van een 'shooting brake' is de Ferrari FF compleet anders dan de 612 die echt een volbloed Gran Turismo was. Bovendien bevat de Four Four vierwielaandrijving en is daarmee de eerste Ferrari die dat heeft. Toch zien velen de FF als de opvolger van de Scaglietti.

Prijs Ferrari vraagt € 376.271,- voor de FF, in vergelijk met de laatste vraagprijs voor de Scaglietti zo'n vijfentwintig duizend euro voordeliger. Op een dergelijk bedrag lijkt dat misschien niet veel, maar wetende dat een beetje aangeklede Ferrari al gauw dit bedrag opslokt toch mooi meegenomen. Standaard beschikt de FF over onder andere een bandenspanningcontrolesysteem, automatisch dimmende elektrochromatische buitenspiegels en, jawel, het HELE-systeem met start/stop-systeem.

Bekijk hier het aanbod Ferrari

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer