Nieuws: Fiat 500 Bicolore II – Wegens succes verlengd: Fiat 500 Bicolore

In navolging van de goed geboerde rood-witte 500 Bicolore I brengt Fiat nu de 500 Bicolore II. Prijzen van deze ludieke uitvoering beginnen bij € 14.645,- en bestellen kan vanaf heden.

De Fiat 500 Bicolore II is meteen te herkennen aan de in de twee verschillende grijstinten uitgevoerde carrosserie. De tinten luisteren naar de namen Electroclash Grey (onder) en Chemical Grey (boven). Ook het interieur bevat een stijlvolle aankleding met een uitrusting dat bestaat uit onder meer handbediende airconditioning, radiobediening op het lederen stuurwiel, het chroompakket en 15 inch lichtmetalen velgen. Eigenlijk is de Bicolore II wat luxe betreft een combinatie van de 500 Pop en de Lounge-uitvoering.

Ook met automaat Er is slechts één motor beschikbaar, de 1.2 viercilinder benzinemotor met 69 pk. Schakelen gaat normaliter via een handgeschakelde versnellingsbak. Fiat's Dualogic, feitelijk geen automaat maar een gerobotiseerde handbak, is optioneel. Hiervoor rekent Fiat een meerprijs van € 500,-. Beide transmissies zijn overigens voorzien van Start&Stop. Tot slot de prijzen. Die beginnen bij € 14.645,-. Met Dualogic is dit dus € 15.145,-.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe instapper Dacia Duster verliest 15 pk

Autonieuws

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws
Ontdek meer