Nieuws: Fiat 500 Bicolore – Gelimiteerde Fiat 500 Bicolore

Met een oplage van 150 stuks is deze Fiat 500 Bicolore een absolute ´limited edition´. De 500 Bicolore is enkel leverbaar in een rood/witte combi en leverbaar vanaf € 14.995,-.

Italië viert dit jaar '150 jaar eenwording Italië' en dat wordt uitgebreid gevierd. Zo uitgebreid zelfs dat ook autofabrikanten er op inhaken. Zo zagen we eerder al de Lamborghini Gallardo ´Tricolore´ die nu gevolgd wordt door een exclusieve Fiat 500. Die moet het met een kleurtje minder stellen en gaat als ´Bicolore´ door het leven.

Twee motoren De rood-wit kleurige Bicolore is leverbaar met een 1.2 viercilinder of met de TwinAir 85 tweecilindermotor. De 1.2 versie is standaard gekoppeld aan de gerobotiseerde, automatische Dualogic versnellingsbak, de TwinAir 85 aan een handgeschakelde 5 versnellingsbak. De Fiat 500 Bicolore is standaard verder voorzien van onder andere centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierruiten, radio/cd/mp3 speler met 4 speakers en tweeters, 7 airbags (waaronder een knie-), airconditioning, 15 inch lichtmetalen velgen en een chroom pakket. In lijn met het exterieur van de auto wordt ook in het interieur de rood/witte kleurstelling volledig doorgetrokken.

Art-print De Fiat 500 1.2 Start&Stop Dualogic Bicolore is er vanaf € 14.995,- en de TwinAir 85 Bicolore vanaf € 15.795,-. Als extra traktatie krijgt de koper er een Fiat 500 kunstwerk, een speciale art-print ontworpen door kunstenares Annejole Jacobs-de Jongh, bij cadeau.

Bekijk ons aanbod Fiat 500 (nieuw model)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer