Nieuws: Ford Focus – Loder1899 vergrijpt zich aan Focus

De nieuwe Ford Focus kan qua rijden wederom als maatstaf in zijn segment worden betiteld. En dat biedt een prachtige basis voor tuners om los te gaan op deze derde generatie Focus. Loder1899 is de eerste.

Op de nieuwe Ford Focus ST moeten we nog even wachten, maar voor een extra krachtig uiterlijk kan Loder1899 al wat voor je betekenen. De voorspoilerlip, LED-dagrijverlichting in de voorbumper en de carbon booskijkers zijn bijzonder smaakgevoelig - zoals zo vaak bij tuning - maar geven het front wel een krachtige uitstraling. De zwarte zijskirts en 20 inch lichtmetalen wielen vallen in dezelfde categorie. Wie helemaal los wil gaan laat Loder1899 ook een zwart glanzend opzetstuk op de achterbumper monteren en er een uitlaatsysteem van jewelste onder hangen. Tsja, Loder1899 heeft naar onze mening wel eens smaakvollere creaties ontworpen.

16 wielen Qua wielen biedt Loder1899 een enorme collectie aan. Maar liefst 16 verschillende velgen staan er in de catalogus. Qua maat varieren ze van 18 tot 20 inch en qua look van zilvergrijs tot glanzend zwart. Voor elk wat wils. Motortuning biedt men op dit moment alleen nog maar aan voor de 2.0 TDCi welke van 163 naar 195 pk gaat. Lekker hoor!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Mercedes zet A-Klasse en B-Klasse onder stroom

Autonieuws

Goedkope Audi Q5 kopen? Neem de nieuwe Q5 plug-in hybrid!

Autonieuws

Lexus LC Classic Limited Edition laat ons groen zien van jaloezie

Autonieuws
Ontdek meer