Nieuws: Honda CR-Z – Tweede studiemodel Honda CR-Z

De onthulling van het productiemodel van de Honda CR-Z laat nog iets langer op zich wachten. Het grote Japanse concern maakte bekend dat het tijdens de Tokyo Motorshow een tweede studiemodel van de hybride hatchback presenteert.

Nadat Honda de komst van de CR-Z twee maal bevestigd had leek de onthulling van het productiemodel niet ver weg. Echter toont de Japanse fabrikant tijdens de Tokyo Motorshow eerst nog een tweede studiemodel. Het concept lijkt overigens bijna productieklaar. Het futuristische interieur van het eerste studiemodel heeft plaats gemaakt voor een realistischer exemplaar en hetzelfde geldt voor het exterieur.

Reïncarnatie Honda CRX De komst van de CR-Z lijkt een reïncarnatie van een oudgediende Honda te worden. Qua profiel heeft de 'hybride sporthatch' namelijk wel iets weg van de CRX. Ook het karakter moet, net als de CRX, sportief van soort worden. Meer informatie over de marktintroductie begin 2010 en de hybride aandrijflijn verwachten wij tijdens de Tokyo Motorshow.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer