Nieuws: Honda Jazz Hybrid – Richtprijs Honda Jazz Hybrid

Honda ‘hybridt’ vrolijk verder met de Jazz Hybrid, de vierde hybride al weer van het Japanse merk. Begin maart staat de ´schoonheid´ in de showroom. Als richtprijs geeft Honda Nederland een bedrag tussen de 19 en 20 mille op.

Als dat daadwerkelijk zo is wordt de Jazz Hybride de voordeligste hybride hier te koop. Honda laat weten dat de opgegeven prijsindicatie geldt voor de Honda Jazz Hybrid Comfort met standaard onder meer climate control, actieve hoofdsteunen, getinte ruiten achter en een radio/CD-speler. Tevens behorend tot de standaarduitrusting zijn in de andere Jazz aanwezige en praktische 'Magic Seats' waarmee het interieur zich in verschillende opstellingen laat verschuiven.

1 op 22,7 Met de komst van de Jazz Hybrid heeft Honda inmiddels vier hybridemodellen in haar programma. Zowel de Honda Civic Hybrid, de Insight, de CR-Z als de Jazz Hybrid zijn voorzien van de IMA hybridetechniek bestaande uit een 1.3 i-VTEC-benzinemotor en een elektromotor en altijd gekoppeld aan een CVT-automaat. De gemiddelde CO2-emissie bedraagt slechts 104 g/km en het brandstofverbruik 4,4 l/100 km. Nog schoner en zuiniger dan de Insight en dus is ook de Jazz Hybrid vrijgesteld van MRB en BPM. Zakelijke rijders tellen slechts 14 procent van de catalogusprijs bij.

Glansrijke start Honda verwacht dat de Jazz Hybrid, net als in Japan waar er binnen twee dagen 10.000 orders werden geschreven, een groot succes wordt in Nederland. De gunstige prijs heeft hierin een groot aandeel. Twee maanden vooraf aan de marktlancering in maart 2011 maakt Honda de definitieve prijzen en specificaties bekend.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Autonieuws

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Autonieuws

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Autonieuws
Ontdek meer