Nieuws: Kia Cee’d – Kijkje binnenin de nieuwe Kia Cee’d

Van de Cee’d SportyWagon ontbreekt nog ieder spoor, maar Kia laat ons wel steeds een beetje meer kennismaken met de nieuwe vijfdeurs Cee’d. Nu krijgen we het binnenste ook te zien.

De avond voor de officiële aanvang van de Autosalon van Genève gaat Kia alles vertellen over hun nieuwe Cee'd en voor het eerst het doek trekken van de SportyWagon, de stationvariant van dat model. Hoe het interieur daarvan oogt krijgen wel alvast te weten, want het is aannemelijk dat het krek eender is aan dat van de vijfdeurs Cee'd waarvan Kia zojuist een tweetal foto's heeft vrijgegeven.

Sprong Het exterieur van de vijfdeurs Kia Cee'd heeft een behoorlijke sprong gemaakt en dat geldt in visueel opzicht ook voor het interieur. De Koreanen hebben zichtbaar gezinspeeld op een speelser ontwerp dat niettemin tevens een zakelijke indruk maakt. Wederom grossiert het dashboard in knoppen en schakelaars en ook zijn accenten afgewerkt met een laagje pianolak wederom aanwezig. De fabrikant is van mening vooral een stap te hebben gemaakt qua (zachte) materialen en de gehele look and feel. Meer op 5 maart aanstaande.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer