Nieuws: Kia Picanto – Speciale Kia Picanto lief!byKia

Kia pakt regelmatig uit met speciale eCollection-uitvoering welke enkel online te bestellen zijn. Dit maal werkte de Koreaanse fabrikant samen met lief!, een lifestylemerk voor baby’s en kinderen. Het resultaat is de Picanto lief!byKia.

lief! is bekend geworden door kleurrijke baby- en kinderkleding en is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestylemerk voor zowel baby's, kinderen als volwassen. Naast kleding heeft lief! sindskort ook verzorgingsproducten, servies, knuffels, fietsen, raamdecoratie en diverse woonaccessoires. En dat is voor Kia Nederland de aanleiding geweest om hun eigen schattige Picanto maar eens in een lieflijk bedje te leggen. Na de Picanto R-SportbyKia is het zodoende nu de beurt aan de Picanto lief!byKia.

Vrolijk Het lief!-thema is, op de exterieurstriping na, voornamelijk in het interieur van de Picanto lief!byKia terug te vinden. Zo zijn de stoelen bekleed in twee kleuren leer en voorzien van een lief!-logo en lichtblauwe stiknaden. De versnellingspookhoes is ook van leer en heeft dezelfde kleur als de stoelwangen. Bijpassende accessoires als een lederen sleuteletui en een lederen kentekenbewijsmap maken de vrolijk stemming compleet. De Picanto lief!byKia is alleen in 5-deursuitvoering te verkrijgen en de carrosserie is altijd gespoten in Clear White. De 1.0 CVVT-motor met het ISG stop/start-systeem is evenzeer een verplicht nummertje. Verder beschikt speciale Picanto altijd over een radio/CD-/MP3-speler met USB- en AUX-aansluiting, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen vóór en achter.

Prijs De Picanto lief!byKia is slechts tijdelijk verkrijgbaar en de vanafprijs bedraagt € 11.595,-. Met Kia's eCollection kan de geïnteresseerde klant 24 uur per dag en 7 dagen per week online zien bij welke Kia-dealer de Picanto lief!byKia staat en of hij nog verkrijgbaar is. Voor wie nog niet meteen op 'bestellen' wil klikken is het mogelijk de auto eerst online te reserveren.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

EU wil kinderdetectiesystemen verplichten om hittedoden te voorkomen

Autonieuws

Is de Mercedes EQV de eerste elektrische premium-mpv ter wereld?

Autonieuws

Tesla verliest grote Model 3-order door kwaliteitsproblemen

Autonieuws
Ontdek meer