Nieuws: Lamborghini Gallardo – Vorsteiner nu ook aan de Lamborghini’s

‘Coming soon ...’ staat er op de officiële website van Vosteiner. Een preview van hun Lamborghini-programma hebben we echter al te pakken. Dit is de Vorsteiner Renazzo-V, gebaseerd op de (oude) Gallardo.

De Gallardo zal dus de spits afbijten van Vorsteiner´s aangekondigde, nieuwe tuningprogramma voor Lamborghini. Rouwig hoef je daar niet om te zijn, want de in Californië gevestigde tuner pakt de af fabriek voor- en achterzijde zo ingrijpend aan, dat weinigen zullen merken dat ze met de prefacelift Gallardo te maken hebben.

Kwaliteit voorop De Renazzo-V stylingkit zal beschikbaar zijn voor zowel de LP560-4 als de LP570-4 Superleggera, en zo mogelijk ook voor de vernieuwde Gallardo. Dat laatste is niet duidelijk, maar Vorsteiner zal daarover ongetwijfeld meer vertellen als het hun Lamborghini-programma officieel voorstelt. Zeker is dat er diverse smaken wielen worden aangeboden, en wel in de maten 19 of 20 inch. Ook wil Vorsteiner nu alvast op het hart drukken dat alle stylingcomponenten gemaakt zullen worden van koolstofvezel en vervolgens zeer nauwkeurig aansluiten op de bestaande panelen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Per 1 januari stijgt in vijf provincies de wegenbelasting

Autonieuws

De vernieuwde Jaguar F-Type kijkt boos

Autonieuws

Bescheiden facelift voor de Opel Insignia is bescheiden

Autonieuws
Ontdek meer