Nieuws: Mercedes A 45 AMG – Mercedes A 45 AMG met Performance Pack

Net als zijn grotere broers is ook de Mercedes A 45 AMG optioneel leverbaar met het Performance Package. Dit keer echter geen meer vermogen, maar wel tal van andere lekkernij.

Het optionele Performance Package is een inmiddels een vertrouwde optie in de prijslijsten van AMG. Normaliter wordt het door kopers vooral besteld vanwege het hogere vermogen dat het meebrengt, maar 360 pk en 450 Nm uit een 2.0 liter viercilinder vindt AMG in het geval van de A 45 AMG wel voldoende. Meer paardenkrachten zit er dus niet in, maar wel een hogere topsnelheid. Door de snelheidsbegrenzer op te rekken is 270 km/h in plaats van 250 km/h mogelijk. Maar met het aanvinken van het Performance Package krijg je meer dan alleen een hogere topsnelheid. Ook de AMG Driving Academy, een speciale rijtraining, is inbegrepen om het maximale uit de A 45 AMG te halen.

Individualisatie Speciaal om de lancering van de A 45 AMG kracht bij te zetten heeft Mercedes de Edition 1-uitvoering in het leven geroepen. Dat introductiemodel is voorzien van het Aero Package, bestaande uit specifieke bumpers, een grotere frontsplitter, een speciaal interieur en onder meer grotere, 19 inch wielen plus een achterklepspoiler. Is dat nog niet genoeg stoerdoenerij, dan heeft AMG nog het Exclusieve Package in de aanbieding evenals diverse carrosseriedelen van carbon, het AMG Night Package (getinte ramen achter, zwarte striping, zwart verchroomde uitlaatpijpen, zilverchromen grille en hoogglanszwarte frontsplitter, aangezette zijskirts), het AMG Performance-uitlaatsysteem en een sportonderstel dat nog stijver is dan het standaardonderstel.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe instapper Dacia Duster verliest 15 pk

Autonieuws

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws
Ontdek meer