Nieuws: Mercedes-Benz A-klasse – RevoZport vindt Mercedes A-klasse saai

De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse blijkt al sinds zijn introductie een gewild object voor tuning. Na enkele grote spelers komt nu ook het relatief onbekende RevoZport met hun visie op de compacte telg uit Stuttgart.

Het spreekt voor zich aan welke variant van de Mercedes-Benz A-klasse RevoZport zich gewaagd heeft. Een A 250 diende als basis voor dit tuningpakket, dat uit drie verschillende 'Stages' bestaat. Stage 1 beschikt over een front splitter, kleine zijvleugeltjes en een diffuser onder de achterbumper, die allemaal overduidelijk uit carbon zijn vervaardigd.

Hogerop Een stapje hoger staat Stage 2, dat een motorkap met luchtinlaten en carbon sideskirts toevoegt aan Stage 1. Boven dat alles maakte de uit Hong Kong afkomstige tuner Stage 3, die al het eerder genoemde samen met een achterspoiler aanbiedt. Tevens heeft RevoZport zich ontfermd over de 2.0 liter viercilinder turbomotor uit de A 250. Maar liefst 79 pk werd er aan de bestaande 211 pk toegevoegd, waardoor er nu een totaal van 290 paardenkrachten onder de motorkap ontwikkeld wordt. Om dit te bewerkstelligen kwam de tuner met een geoptimaliseerde ECU en een titanium uitlaatsysteem. RevoZport liet ten slotte nog weten dat de pakketten allemaal los of in één keer te bestellen zijn.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Lexus LC Classic Limited Edition laat ons groen zien van jaloezie

Autonieuws

Mooi weer, dus de Aston Martin Valhalla mag buitenspelen

Autonieuws

Bekende voetballers en hun auto’s

Autonieuws
Ontdek meer