Nieuws: Mercedes ML 63 AMG Performance Studio – Personalisatie op en top

Met de Mercedes ML 63 AMG ´Performance Studio´ laat Mercedes-AMG zien wat personalisatie inhoudt. De speciale afdeling van Mercedes´ huistuner laat nagenoeg elke wens van haar klanten in vervulling gaan. Met deze speciale ML 63 AMG demonstreert men de mogelijkheden.

In 2006 opende Mercedes-AMG de Performance Studio. Deze speciale afdeling heeft onder meer de SL 65 AMG Black Series gecreëerd en stond tevens aan de wieg van de officiële Formule 1 Safety en Medical Car. Daarnaast kan de Performance Studio alle wensen vervullen die niet op de standaard optielijst zijn opgenomen. Denk daarbij aan bijzondere lakken, speciale bekledingen en afwijkende kleurstellingen. Maar ook zaken als een aangepast onderstel, krachtiger remmen of compleet gewijzigde interieurs kunnen in de Performance Studio worden gemaakt.

Peridot bruin Om alle mogelijkheden meer tastbaar te maken heeft Mercedes-AMG de ML 63 AMG ´Performance Studio´ gebouwd. De auto heeft een speciale Peridot bruine metallic lak wat we ook terug zien op de 21 inch dubbelspaaks lichtmetalen wielen. Daaromheen liggen 295/35 R21 banden. Onder de voor- en achterbumper zijn hoogglans beschermplaten gemonteerd die schitterend contrasteren met de donkere carrosseriekleur.

Luxe materialen Eenmaal ingestapt is het een ware oase van luxe. Prachtige materialen zoals nappaleer op de stoelen en het dashboard, alcantara hemelbekleding en hout in pianolak kleur sieren het binnenste van deze speciale ML. De overwegend zwarte materialen staan in contrast met de porselein witte piping rondom de vloermatten, de witte stoelbekleding en het witte leer op het stuurwiel. In de hoofdsteunen is het logo van AMG gestanst. AMG laat weten dat de mogelijkheden eindeloos zijn en deze ML 63 AMG ´Performance Studio´ slechts enkele voorbeelden toont.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws

Overweeg je een elektrische auto? Denk ook hieraan!

Autonieuws
Ontdek meer