Nieuws: MINI caravan – Stijlvol camperen met MINI

De moderne MINI-eigenaar kon de ervaring die het merk biedt tot op heden niet meebrengen naar de slaapkamer. Daar steken de Britten nu een stokje voor, vanaf 1 april kan je met een stijlvolle MINI-caravan een plekje op de camping uit gaan zoeken.

Voor de eigenaar van een MINI is reizen in stijl een must en de goede looks kunnen nu ook worden meegenomen naar de camping. Met de Cowley-caravan zie je er ook na het einde van de reis goed uit en kan je tevens vanuit bed genieten van dezelfde stylistische details als in je One, Clubman of Countryman. De caravan wordt onder andere uitgerust met twee slaapplaatsen, een gaskookplaat en een vaatwasser. Ook aan milieu wordt gedacht, zo is de Cowley uitgerust met zonnecellen om de batterij op te laden en weegt de caravan slechts 300 kilo. Dit alles om ´maximaal plezier met een zo klein mogelijke impact´ te realiseren.

Het dak op Zelfs aan de bezitter van de John Cooper Works-versie is gedacht. Onder deze exemplaren kan geen trekhaak gemonteerd worden maar hiervoor biedt MINI het Swindon-tentdak. Na het vinden van een droomplek om te overnachten is het volgens MINI ´slechts een kwestie van op het dak klimmen, de tent uitklappen en de kussens opschudden´. Om het ontwerp van de JCW-uitmonstering niet al te veel te verstoren zal de kampeeruitbreiding wordt gespoten in het exclusieve John Cooper Works-kleurenschema van Midnight Black en Chili Red.

1 april MINI hebben we leren kennen als een ludiek merk dat in staat is tot veel gekke dingen. Gezien de lanceerdatum van de Cowley denken we echter dat de marktintroductie ervan nog lang op zich zal laten wachten...

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

EU wil kinderdetectiesystemen verplichten om hittedoden te voorkomen

Autonieuws

Is de Mercedes EQV de eerste elektrische premium-mpv ter wereld?

Autonieuws

Tesla verliest grote Model 3-order door kwaliteitsproblemen

Autonieuws
Ontdek meer