Nieuws: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S – Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S treedt in het licht

Vlak voor de Autosalon van Parijs presenteert Mitsubishi officieel de Outlander PHEV Concept-S. Hij is gebaseerd op de Outlander PHEV 4WD SUV plug-in hybride en is het presentatiemodel voor een speciaal design pakket voor de huidige Outlander.

De Japanners noemden het een tijdje terug 'een conceptversie van de Outlander PHEV gekleed in een extra sportief en stijlvol jasje'. Nu deze in het licht genomen foto's zijn verspreid kunnen we de transformatie eindelijk zien. Wat direct herkenbaar is zijn de chromen lijnen aan beide zijkanten welke voortaan in een X-vorm lopen. Deze was prominent aanwezig bij de vorige teaser. Daarnaast zijn de bumper en koplampen onder handen genomen. Wat er aan de achterzijde is veranderd is niet te zien, daar moeten we op wachten tot de Autosalon van Parijs.

Make-over Als je de deur opendoet en instapt zie je een geheel ander interieur dan die dan de huidige Outlander PHEV. In plaats van zwarte bekleding is er nu rood leer aanwezig. Daarnaast is de grootste verandering de middenconsole. Deze is opnieuw ontworpen en ingelegd met zwart hout en zilveren accenten. Deze combinatie is terug te vinden op onder andere de deuren. Wanneer dit speciale design pakket beschikbaar komt is nog onbekend. Zoals eerder benoemd maakt Mitsubishi meer bekend tijdens de Autosalon van Parijs komend oktober.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer