Nieuws: Opel Insignia OPC – Krachtige Opel ooit geprijsd

Opel heeft de prijzen van haar krachtigste model tot nu toe bekend gemaakt. Het gaat hier om de Insignia OPC die minimaal een bedrag van €62.350,- op het prijskaartje laat noteren.

De Opel Insignia OPC is met 325 pk de krachtigste Opel ooit. De maximale trekkracht van de 2.8 liter V6-benzinemotor met turbo bedraagt 435 Nm. Dankzij deze cijfers sprint de OPC in exact 6 seconden naar de 100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u. De Opel Insignia OPC is leverbaar in drie carrosserievarianten: als vierdeurs sedan, als vijfdeurs hatchback en als Sports Tourer. De verkoopprijs van de Opel Insigna OPC als vierdeurs sedan is € 62.350,-. De vijfdeurs hatchback kost € 400,- meer. De OPC-uitvoering van de Opel Insignia Sports Tourer is te koop vanaf € 64.150,-.

Recaro-sportstoelen Tegelijkertijd met zijn markintroductie beleeft de Opel Insignia OPC een primeur: het is de eerste uitvoering waarin de Recaro Ergonomische Sportstoelen leverbaar zijn. Deze optie kost € 2.045,-. Zowel de bestuurderstoel als de voorste passagierstoel is elektrisch verstelbaar. De sportstoelen worden standaard geleverd met geperforeerde lederen bekleding.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Verkoop elektrische occasions verdrievoudigd

Schattige elektrische driewieler Nobe 100 nu te koop op Indiegogo

Ontdek meer