Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Porsche Cayman – Hebbeding

Porsche presenteert de gelimiteerde Cayman S Sport. Deze kleurrijke sportwagen verwijst naar de hypersportieve GT3 en wordt in een beperkte oplage van 700 stuks gebouwd.

Naast de speciale Boxster S Porsche Design Edition 2 presenteert Porsche nog een gelimiteerd model, de Cayman S Sport. Deze is tevens voorzien van een 3.4 liter motor met 303 pk. Dat is een schamele 8 pk meer dan de standaard motor. De Cayman S Sport is opvolger van de Cayman S Porsche Design Edition 1 en wordt in een beperkte oplage van 700 stuks gebouwd. Het unieke serienummer van elk exemplaar wordt op een plaquette op het dashboardkastje weergeven.

GT3-look De Cayman S Sport is leverbaar in dezelfde tweetal kleuren als de Porsche GT3: oranje en groen. Net als op de GT3 wisselen de zwarte velgen, buitenspiegels en luchtinlaten de kleurrijke lakkleur af. De typeaanduiding is te vinden op de flank van de auto. Tot het standaard uitrustingniveau behoren onder andere Bi-xenon koplampen, het Sports Chrono-pakket en de sportstoelen. De sportuitlaten met dubbele einddemper en de alcantara-afwerking op de versnellingspook, de handrem en het stuurwiel resulteren in nog meer verwijzingen naar de hypersportieve GT3. Het standaard gemonteerde Porsche Active Suspension Management (PASM), verlaagt de auto met 10 mm. Spoorverbreders van 5 mm laten de auto met z'n 19 inch SportDesign-wielen nog krachtiger overkomen. Alleen voor early adopters De Cayman S Porsche Design Edition 1 was in een mum van tijd uitverkocht. Waarschijnlijk zal dat bij deze Edition 2 niet anders gaan. Aan de aanschafprijs zal het waarschijnlijk niet liggen. Er zijn genoeg liefhebbers die graag € 98.500,- voor deze unieke Cayman S willen neerleggen. In oktober - tijdens de Autosalon van Parijs - wordt de auto voor het eerst aan het publiek voorgesteld.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Snelste auto ter wereld: SSC Tuatara heeft 508 km/h gehaald

Autonieuws

Hyundai i20 N zoekt ruzie met de Ford Fiesta ST

Autonieuws

Ook coronavirus houdt verkoopsucces suv niet tegen

Autonieuws
Ontdek meer