Nieuws: Prijzen Renault Kadjar – Dit kost de Renault Kadjar

Renault heeft de prijslijst van de Kadjar klaar. En daar treedt men nu dan ook graag mee naar buiten. De Kadjar is leverbaar vanaf € 24.790,-. Voor dit bedrag levert Renault de Kadjar Energy TCe 130 Life, inderdaad de benzinemotor. Dieselen kan vanaf net geen 30 mille.

Met de Kadjar opent Renault de aanval op concerngenoot Nissan. En hoe. Want de Qashqai en de Kadjar delen grotendeels dezelfde techniek. Het is dan ook niet zo vreemd dat de prijzen van beide crossovers heel dicht bij elkaar liggen. Dat geldt overigens niet alleen voor de Kadjar en de Qashqai. Ook concurrenten als de 3008, CX-5 en Sportage liggen in dezelfde lijn.

Standaarduitrusting Maar genoeg over die concurrenten, het draait hier om de Fransoos. Die is zoals gezegd leverbaar vanaf net geen 25 mille. In het vooronder ligt dan de 130 pk sterke TCe-benzinemotor en de uitrusting is 'Life' genaamd. De Life-uitvoering heeft als belangrijkste standaarduitrusting onder andere: zes airbags, cruise control, elektrische handrem, handbediende airconditioning, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten en een R-Plug & Radio+ multimediasysteem met USB- en 3,5 mm Jack-aansluiting en Bluetooth handsfree telefoonbediening en audiostreaming. Keurig voor het instapmodel. Wie meer wenst kan kiezen voor een van de drie andere uitrustingsniveaus die uiteraard ook de prijzen navenant doen oplopen.

Dieselmotoren en bijtelling Renault Kadjar Naast de 130 pk sterke benzinemotor levert Renault de Kadjar ook met twee diesels. De instapper onder de zelfontbranders is 110 pk sterk terwijl de tweede versie over 130 pk (vanaf € 34.290,-) beschikt. Wie voor de 110 pk sterke variant kiest komt bovendien in aanmerking voor 20% bijtelling. Wens je vierwielaandrijving? Dan ben je aangewezen op het topmodel: de Kadjar dCi met 130 pk die leverbaar is voor € 39.390,- in de speciale Bose-uitvoering.

Eind juni staat de Renault Kadjar bij de dealers.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Autonieuws

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Autonieuws

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Autonieuws
Ontdek meer