Nieuws: Shell V-Power – Je hoeft geen Ferrari te rijden om te profiteren van de nieuwe Shell V-Power

Volg jij de Formule 1 op de voet? Sebastian Vettel is lekker op stoom gekomen. En daar is Shell maar wat trots op, want de Ferrari SF71H gebruikt Shell brandstof, welke voor 99% uit dezelfde componenten bestaat als de Shell V-Power die je bij Shell aan de pomp kan kopen.

'Geen product voor je auto zo inferieur als brandstof.' Toegegeven, ook wij dachten dit lange tijd. Toch is de ene benzine wel degelijk de andere niet. Idem wat betreft diesel. Want als dat zo zou zijn, spendeerde Shell echt geen 5 jaar aan het ontwikkelen van de nieuwe Shell V-Power.

Met de tijd mee Auto's veranderen, verbrandingsmotoren net zo. Autotechnologie wordt alsmaar complexer, en de brandstof die het nodig heeft om optimaal te kunnen presteren kan zodoende niet dezelfde zijn als gister. Scuderia Ferrari plukt er merkbaar al de vruchten van in de Formule 1. En jij kunt dat ook, met welke auto ook. Oftewel, je hoeft ervoor echt geen Ferrari te rijden. Shell V-Power Benzine en Shell V-Power Diesel is er voor iedereen. Gewoon vanaf de pomp beschikbaar op bijna alle Shell-stations.

Voordelen Welke voordelen het nieuwe Shell V-Power bezit? Meer dan je allicht denkt. Uiteraard is Shell V-Power Benzine allereerst energieleverancier voor je benzinemotor, maar ondertussen bevat het nog tal van andere functies.

Zo werkt het actief mee aan het verminderen van interne wrijving, wat bijdraagt aan de efficiëntie van een motor. Daarnaast heeft Shell V-Power Benzine een sterk reinigende en beschermende werking, tot wel drie keer in vergelijk met Shell FuelSave Benzine. Last but not least: het octaangetal van RON 98 zorgt voor een betere verbranding, waardoor meer energie uit elke druppel wordt gehaald.

Voor de dieselliefhebber is er Shell V-Power Diesel, ook nieuw en verbeterd. Tank Shell V-Power Diesel en de brandstofinjectoren blijven langer schoon en dat het vuil wordt verwijderd, met als gevolg dat de dieselmotor z'n oorspronkelijke vermogen behoudt.

Proberen? Dat is nu extra aantrekkelijk want tot en met 30 september geeft Shell bij elke tank Shell V-Power tot 350 extra Air Miles cadeau.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe instapper Dacia Duster verliest 15 pk

Autonieuws

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws
Ontdek meer