Nieuws: Skoda actiemodellen – Nieuwe actiemodellen bij Skoda

Met een heel aantal aantrekkelijke actiemodellen viert Skoda feest. Feest omdat de Tsjechen een mijlpaal hebben bereikt. En daar profiteer je als koper van.

Skoda is in z'n sas omdat het een belangrijk en druk jaar tegemoet gaat. Bovendien heeft het een mijlpaal te vieren van is totaal 15 miljoen gebouwde Skoda's tot dusver. En al die vreugde wil Skoda met ons delen. Allereerst met de Citigo Arctic en Arctic Air waarop een rentevrije 50/50-actie van toepassing is plus een inruilpremie van € 500,-. De Arctic Air voegt daar onder andere nog een panoramisch dak aan toe. Vervolgens zijn er de Fabia Fresh en Fabia Combi Fresh alsook de Roomster Fresh. Die gaan allemaal de weg op met speciale bekleding, Climatronic-airconditioning en 15 inch lichtmetalen velgen.

Octavia De Octavia Combi is, die binnenkort wordt opgevolgd door een compleet nieuwe, is extra aantrekkelijk gemaakt als Arctic met onder meer een full color touch screen navigatiesysteem, 16 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter, verwarmbare sportstoelen, telefoonvoorbereiding en een iPod/MP3/USB-aansluiting als standaardvoorzieningen. Prijzen beginnen bij € 23.430,-.

Yeti & Superb Ook de Yeti profiteert van het goede humeur van Skoda. Koop de Yeti als Adventure en je krijgt bovenop de standaarduitrusting 16 inch lichtmetalen velgen, een full color touch screen navigatiesysteem en een speciaal Adventure-interieur. De Superb Arctic en Superb Combi Arctic pakken zelfs uit met lederen meubilair gecombineerd met alcantara accenten, elektrisch verstel- en verwarmbare voorstoelen met geheugenfunctie en extra donker getinte ramen achter. Tsja, daar zijn het immers topmodellen voor. Prijzen starten bij € 32.290,- voor de Superb Artic en bij € 33.790,- voor de Combi-variant.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer