Nieuws: Volkswagen Eos – Volkswagen Eos in Caractere-outfit

Caractere presenteert een sportpakket voor de Volkswagen Eos. De Coupé-Cabriolet van Volkswagen is door Caractere voorzien van diverse exterieuraccessoires die de Eos een extra sportief aanzien geven.

Wie niet kan wachten op de Eos R36 moet dus even bij Caractere kijken.

Caractere is een tuner die zich vooral heeft toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van sportieve accessoires voor Volkswagens en Audi´s. In tegenstelling tot veel tuners is Caractere echter alleen gericht op accessoires en blijft onderhuidse tuning voorbehouden aan bijvoorbeeld Abt Sportsline en JE Design.

Eos sportpakket

Aan de voorzijde springt de dikke voorbumper direct in het oog. De grote luchtinlaten zijn voorzien van honingraatgaas en de mistlampen zijn mooi geïntegreerd. De chromen grille is in een donkere kleur gespoten en past daardoor in het geheel. Aan de zijkant zien we skirts en een setje 19 inch lichtmetalen wielen. De achterzijde van de Caractere Eos dankt zijn sportieve aanblik aan de spoiler op de kofferbak en de sportbumper. Twee dikke uitlaatpijpen zorgen voor een lekkere sound en tegelijk maken die het plaatje compleet.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nu ook optimaal relaxen in basisversie Citroën C5 Aircross

Autonieuws

McLaren 620R: volbloed GT4-racer voor op straat

Autonieuws

Bekijk de prijzen en uitvoeringen van de Volkswagen ID.3 1st

Autonieuws
Ontdek meer