Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

137 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.

Een Subaru Forester occasion kopen

Omdat de nieuwste, vijfde generatie Subaru Forester alleen als hybride verkrijgbaar is, ben je bij alle modellen met bouwjaar 2019 later beperkt in je keuze qua brandstof. Zoek je echter een oudere Subarus Forester occasion uit 2018 of eerder, dan zijn er meer brandstofkeuzes beschikbaar. Hoewel de nieuwste generatie (2019) van de Foresters misschien niet populair genoeg is geweest om een overvloed aan occasions modellen in Nederland te vinden, houden oudere Subarus Foresters zeker hun waarde en kunnen ze geweldige investeringsmogelijkheden zijn! Dus, als je op zoek bent naar een Subaru Forester occasion die bij je budget en levensstijl past, houd dan dit cruciale detail over de verschillende generaties in gedachten voor je besluitvormingsproces.


{"seg":"offroad","vat":"0","rnd":"64","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"67","model":"15224","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}