Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Subaru Legacy te koop: tweedehands en nieuw

Subaru Legacy

Subaru Legacy

De Legacy was aan het begin van de jaren '90 het eerste voertuig waarmee Subaru bij de rallywereldkampioenschappen overwinningen kon behalen. Naast de Subaru Impreza namen de sportversies van de Legacy van 1995 tot 1997 driemaal achter elkaar de eerste plaats in. Al in 1989 werd de eerste versie van de Legacy uitgebracht. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over Subaru Legacy

Nu is hij niet alleen als sedan, maar ook als stationwagon verkrijgbaar. De Legacy 2.0R, met 121 kW en 165 pk, wordt met automatische of met een handgeschakelde vijf-versnellingsbak aangeboden. De snellere Legacy 3.0R, die 180 kW en 245 pk te bieden heeft, is verkrijgbaar met automatische versnelling of met een handgeschakelde zes-versnellingsbak. In 1995 verscheen een versie met meer bodemafstand, de Outback, die sinds het jaar 2000 als eigen model in het gamma van Subaru wordt uitgebracht.

Beoordelingen voor Subaru Legacy

8 Beoordelingen

3,8