Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Subaru Levorg te koop: tweedehands en nieuw

Subaru Levorg

Subaru Levorg

Al jaren levert het Japanse automerk Subaru veilige en praktische auto's. Het is bijzonder fijn rijden in de Subaru Levorg. Deze moderne en sportieve auto is sinds 2015 te vinden op de Europese automarkt. Dankzij het prachtige design maakt men ook met tweedehands modellen een goede indruk op de weg. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Levorg: een combinatie van legacy, revolution en touring

Subaru is een bekend automerk, dat afkomstig is uit Japan. Het is een onderdeel van het concern Fuij Heavy Industries, opgericht in 1917. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op de luchtvaartindustrie. Pas na een splitsing in meerdere bedrijfjes besloot het concern zich ook te richten op de auto-industrie. In 1954 bracht Fuij Heavy Industries zijn eerste auto op de markt, onder de naam Subaru 1500. Het merk werd pas echt populair onder Japanners na de introductie van de handige stadsauto Subaru 360. Zestig jaar later is de Subaru niet meer weg te denken uit de autowereld. Zo genereerde de introductie van de Subaru Levorg in 2014 veel aandacht in de autowereld. De naam van dit model is zelfs een eerbetoon aan de bijzondere geschiedenis van de Subaru. ?Levorg? is namelijk een combinatie van de woorden ?legacy? , ?revolution? en ?touring?.

Sportief model met boxermotoren

De auto's van Subaru zijn in de loop der tijd steeds sportiever geworden. De kleine stadsauto's hebben plaatsgemaakt voor praktische wagens met een stoer design. De Subaru Levorg is daar een uitstekend voorbeeld van. Desondanks is de auto niet het eerste sportieve model van Subaru. Deze verscheen al in 1989 onder de naam Subaru Legacy. Enkele jaren later, in 1992, volgde de Subaru Impreza. Deze moderne Subaru verschilt van de oudere modellen, omdat het de enige stationwagen is. Net als de oudere modellen beschikt de Subaru over zogeheten boxermotoren. Deze zijn laag geplaatst, om voor een laag zwaartepunt in de auto te zorgen. Hierdoor is de motor perfect in balans. Ook een tweedehands exemplaar beschikt over deze uitstekende motoren. De bestuurder rijdt zodoende ook in een gebruikte Levorg prinsheerlijk over de weg.

Exterieur van de auto

De Subaru Levorg is een auto met een verhaal. Zelfs de naam is een eerbetoon aan oudere modellen van het ijzersterke merk Subaru. Het design ziet er stoerder en stijlvoller uit dan eerdere modellen. Zo beschikt de auto onder meer over een zeshoekige grille en 18 inch lichtmetalen velgen. Ook het glazen dak aan de bovenkant en de led-koplampen zien er opvallend uit. Het sportieve design is mede te danken aan het feit dat Subaru de Amerikaanse markt wil veroveren. De Amerikaanse automobilist rijdt graag in een stoer model. Sinds 2015 kan men deze wagen ook in Europa vinden. Zowel bij nieuwe als bij tweedehands modellen heeft Subaru een perfecte balans gevonden tussen design en functionaliteit.

Ideale auto voor levensgenieters

De Subaru Levorg is de perfecte auto voor levensgenieters. Ook in een tweedehands auto van dit merk is het genieten geblazen. Door de uitstekende motoren is het bijna niet te merken dat het een gebruikt model betreft. Subaru heeft enkele verbeteringen doorgevoerd, die deze stationwagen nog geschikter maakt voor gezinnen. Zo is de bagageruimte groter dan bij eerdere exemplaren. Een ideale vernieuwing als men bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie gaat. Bij het aanschaffen van de Levorg heeft men de keuze uit twee versies: de 1.6 GT Comfort en de 1.6 GT-S Premium. Beide modellen hebben een sportief design, met onder meer een elektrisch schuifdak voor zomerse dagen. Daarnaast hebben de auto's een boxermotor van 1.6 liter, standaard vierwielaandrijving en CVT.

Stijlvol en zorgeloos rijden

De modellen Levorg zijn uiteindelijk het resultaat van jarenlange expertise en de nieuwste technologieën. Ook bij een tweedehands auto staat comfort, luxe en veiligheid centraal. Het veiligheidssysteem in de auto is beter dan ooit. Zo beschikt de Subaru over een zogeheten Symmetrical All-Wheel Drive System. Dit houdt in dat de bestuurder onder alle weersomstandigheden zorgeloos kan rijden. De Subaru Levorg heeft onder andere Active Torque Vectoring, dat meer grip geeft bij het nemen van bochten. Dit verkleint de kans op een ongeluk bij gladheid. Ook wordt de chauffeur met het Emergency Stop Signal gewaarschuwd bij gevaarlijke verkeerssituaties. Zodoende gaat men altijd stijlvol en veilig de weg op.