Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Mitsubishi Lancer te koop: tweedehands en nieuw

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer

Een van de eerste voertuigen die in de nieuwe Duitse fabriek van Mitsubishi in Rüsselsheim werden gebouwd, was de Lancer die al sinds 1977 op de markt is. Hij hoorde vanaf het begin thuis in de compacte middenklasse. In 1980 werd de Lancer Turbo ontwikkeld. Met 170 pk was hij bedoeld voor de sportieve rijder. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over Mitsubishi Lancer

Om ook een andere doelgroep tevreden te kunnen stellen, kwam Mitsubishi in 1986 met de eerste Lancer stationwagon en in 1992 met de vijfdeurs van de derde Lancer-generatie. Inmiddels is een nieuwe serie aan het Mitsubishi-programma toegevoegd met onder andere een Lancer sedan, een stationwagon en een sportieve variant, de Lancer Evolution IX met 280 pk. Wie minder waarde hecht aan sportiviteit dan aan comfort en zitplaatsen, kiest de Lancer sedan of de stationwagon.

Beide modellen bieden veel ruimte voor bagage en garanderen toch rijplezier. Reserveonderdelen voor de Mitsubishi Lancer zijn weliswaar behoorlijk duur, maar - dankzij de goede kwaliteit - ook bij de oudere modellen zelden nodig. Het verbruik van de Lancer is verrassend laag, al in 1988 kwam hij in het stadsverkeer niet boven 8 liter en ook op buitenwegen verbruikt hij niet meer dan 6 liter per 100 kilometer. Bij hogere snelheden kan het binnen soms wel wat luidruchtig worden en ook de transmissie haakt lichtjes. Aangezien de Lancer sindsdien meerdere malen herzien en verbeterd is, zijn deze gebreken inmiddels verholpen.

Beoordelingen voor Mitsubishi Lancer

27 Beoordelingen

4,5