Mitsubishi Eclipse te koop: tweedehands en nieuw

Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse

Futuristisch, laag, zeer sportief en markant in het design: dat is de nieuwe Eclipse van Mitsubishi, die tot nu toe alleen als concept car verkrijgbaar was. Strikt genomen zijn er zelfs twee: één versie, de "Spider", is ook nog aangekondigd. De Eclipse, concept-E, is met zijn E-boost-hybrideaandrijving bijzonder milieuvriendelijk. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Informatie over Mitsubishi Eclipse

Een extra elektromotor zorgt voor sportiviteit en rijplezier. Als extra accent op de sportiviteit is de nieuwe Mitsubishi Eclipse voor het eerst een echte tweezitter. Het zal echter nog even duren voordat deze Eclipse op de vrije markt verkrijgbaar is. De op het ogenblik meest actuele, verkrijgbare Eclipse is zijn voorganger - die inmiddels al niet meer gebouwd wordt. Ook deze werd erg geprezen om zijn aantrekkelijke, sportieve uiterlijk.

De standaarduitrusting met airconditioning, stuurbekrachtiging, elektrische raambediening, elektrisch schuifdak en Cruise Control (snelheidsregeling) is goed voor zijn klasse. De koopprijs is echter het enige dat bij deze wagen voordelig is. Vanwege de hoge prijzen van de reserveonderdelenonderdelen wordt bij reparaties het plezier aan de Eclipse aanzienlijk verminderd. Ook schijnt in deze Mitsubishi-serie een reeks "maandagsvoertuigen" te bestaan waaraan voortdurend defecten optreden, terwijl andere geen problemen vertonen. Veel voorkomende en lastige minpunten zijn dan ook de ondichte achterklep, het slechte zicht naar achteren en de matig functionerende airconditioning. Het solide weggedrag van de Eclipse is daarentegen een pluspunt. Dankzij de goede acceleratie en een topsnelheid van 230 km/h streeft hij ook concurrenten als Audi voorbij.

Beoordelingen voor Mitsubishi Eclipse

4 Beoordelingen

4,2