Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Mitsubishi L 300 te koop: tweedehands en nieuw

Mitsubishi L 300

Informatie over Mitsubishi L 300

De L 300 is de eerste bedrijfswagen uit het huis Mitsubishi. Naar keuze is hij ook verkrijgbaar als kleine bus met 8 resp. 9 zitplaatsen. Beide hebben een groot laadvlak, allerdings zijn daar bij het kleine busje een paar handgrepen voor nodig: zo is de achterbank bijvoorbeeld naar voren en naar achteren verstelbaar. Er ontstaat nog meer plaats wanneer de bank omgeklapt wordt. zodat een vlakke laadvloer van twee meter lengte ontstaat. De beide schuifdeuren van de L 300 zijn ook erg handig. Door zijn kleine draaicirkel met stuurbekrachtiging is de grote bus ook eenvoudig te parkeren. Ietwat ongewoon, maar ook gemakkelijk te bedienen is de stuurschakeling. Ook zijn aanschafprijs is een pluspunt van de L 300.

Dankzij de kwaliteit van materialen en verwerkingsmethode treden zelden gebreken op, maar als reparaties noodzakelijk worden, kan dat snel duur worden. De reserveonderdelen zijn niet alleen duur, maar ook nog moeilijk te krijgen. Andere nadelen van de L 300 zijn de zijwindgevoeligheid en de "motorruimte" onder de passagiersstoel. Kleinere werkzaamheden, zoals het meten van het oliepeil, worden door het ontbreken van klemmen nog bemoeilijkt. Alles bij elkaar genomen is de L 300 als gezinsbus of bestelwagen met een behoorlijke kwaliteit voor een kleine prijs toch een goede tip.

Beoordelingen voor Mitsubishi L 300

2 Beoordelingen

5,0