Nissan Vanette te koop: tweedehands en nieuw

Nissan Vanette

Nissan Vanette

De Nissan Vanette is een bestelwagen die ook kan worden gebruikt als gezinswagen. Hoewel de Vanetta aan de buitenkant uitermate compact lijkt, biedt hij binnen vanwege de plaatsing van de motor veel bewegingsvrijheid voor de benen. De motor bevindt zich namelijk niet - zoals gebruikelijk - onder de voorkap, maar is direct onder de bestuurdersstoel geplaatst, waardoor in het voorste gedeelte van de auto meer ruimte is. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Informatie over Nissan Vanette

Het interieur van de vijfzitter (twee stoelen voor, drie achter) is comfortabel toegankelijk via de schuifdeuren links en rechts. Via deze deuren en de dubbele deuren achter kan de bedrijfswagen ook gemakkelijk beladen worden.

De Vanetta heeft een voor deze klasse extreem hoog nuttig laadvermogen van 1.200 kg en is dan ook voorzien van een uiterst krachtig remsysteem dat ook in de Nissan Serena is ingebouwd. De bestelwagen wordt aangedreven door een 74 resp. 55 pk sterke 2,3 liter-diesel die vanwege zijn inbouwpositie een iets hoger geluidsniveau in het interieur veroorzaakt. Het brandstofverbruik is met 9 tot 11 liter gering, een ander pluspunt in de uitstekende prijs-prestatieverhouding van de eenvoudig uitgevoerde Vanetta.