Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
nissan-cabstar-l-01.jpg

Nissan Cabstar

1 / 3
nissan-cabstar-l-01.jpg
nissan-cabstar-l-02.jpg
nissan-cabstar-l-03.jpg

Nissan Cabstar : een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de Nissan Cabstar, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Occasions vanaf:€ 2.490,-*
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

Nissan Cabstar

Als het Franse Renault in 1998 het in 1911, toen nog onder een andere naam, opgerichte Nissan overneemt, waait er direct een frisse wind door het hele bedrijf. Men ontwikkelt nieuwe modellen en een heel nieuwe markt wordt aangesproken. Een van de kinderen van deze evolutie, is de Nissan Cabstar die in 2006 de kern vormt van de nieuwe 'plus 3,5 ton' serie aan bedrijfswagens. Lees meer

Interesse in een Nissan Cabstar

Onze expertise over jouw zoekopdracht

Alternatieve modellen

Een auto met voor elk wat wils

De Cabstar is verkrijgbaar in bijna elk gewenst model, van een zuivere trekkerbasis tot een open laadbak en een volledig gesloten geconditioneerde opbouw. Modellen in verschillende lengtes en hoogtes, met laadvermogens die variëren tussen 2800 en 3500 kilogram en naar wens beschikkend over een enkele of dubbele cabine. In deze cabine is de bestuurdersstoel niet alleen geveerd, maar ook extreem verstelbaar. Zo kan de bestuurder zonder problemen zijn ideale positie kiezen. Vervolgens kan het stuur aan deze positie worden aangepast, dankzij een verstelbare stuurkolom. Het rijcomfort van de Nissan Cabstar wordt verder bepaald door zijn directe besturing. Voor de veiligheid van zowel de bestuurder als andere weggebruikers, is de Nissan Cabstar uitgerust met hoge, diep doorgetrokken zijruiten en een eveneens hoge voorruit. Hierdoor heeft de bestuurder een goed zicht op de spiegels à©n op de directe omgeving van de wagen. Daarnaast beschikt de Cabstar standaard over schijfremmen en een airbag aan de bestuurderszijde. Bovendien is de cabine gebouwd met een versterkte stalen structuur.

Een tweedehands bedrijfswagen die topprestaties levert

Alhoewel de plaats van de cabine - bovenop in plaats van achter de motor - in het begin een beetje onwennig kan aanvoelen, wordt op deze manier heel wat ruimte bespaard. Dit resulteert weer in de compacte afmetingen die de Nissan Cabstar, samen met zijn kleine draaicirkel, zo geliefd maakt voor gebruik op stadslocaties. Juist omdat deze auto zo in trek is, worden alle modellen standaard geleverd met zowel een alarm als een startonderbreker. Nissan staat bekend als fabrikant van stevige en betrouwbare wagens, dat is voor deze werkmakker niet anders. Zo kan men met een gerust hart ook bij een tweedehands Nissan Cabstar rekenen op topprestaties.

Beoordelingen voor Nissan Cabstar

1 Beoordelingen

4,0