Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Volkswagen Bora te koop: tweedehands en nieuw

Volkswagen Bora

Volkswagen Bora

De Volkswagen Bora werd in 1998 voor het eerst gepresenteerd als sedanvariant van de VW Golf IV. Het voordeel van deze sedan is dat de kofferruimte duidelijk meer ruimte biedt dan die van de Golf. In principe zijn het uiterlijk en de technische gegevens van de VW Bora met de VW Jetta te vergelijken. De VW Bora werd in Zuid-Afrika en Noord-Amerika ook daadwerkelijk als VW Jetta IV verkocht. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Kleuren

Informatie over Volkswagen Bora

Met de VW Bora ontwikkelde VW een model dat niet meer op de Golf leek. Een innovatief design liet de VW Bora van andere VW modellen onderscheiden. Vooral buiten Europa werd de Bora daardoor een geliefd voertuig.

De uitrusting van de VW Bora is praktisch en comfortabel, typisch voor een VW. Zo hoort een centrale portiervergrendeling tot de extra’s van de standaarduitrusting. De vier airbags en het antiblokkeersysteem van de VW Bora zorgen voor een verhoogd veiligheidsgevoel. Wie geïnteresseerd is in een gezinsvriendelijke combi en voor wie de VW Golf daarbij niet volstaat, kan enthousiast worden van de exclusievere VW Bora. De uitrusting is luxer en de motoren zijn over het algemeen krachtiger dan die van de VW Golf. De productie van de VW Bora en zijn combiversie werd in 2004 beëindigd.

Beoordelingen voor Volkswagen Bora

62 Beoordelingen

4,4