Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
opel-vectra-c-l-01.jpg

Opel Vectra

Opel Vectra : een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de Opel Vectra, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Nieuw vanaf:
Occasions vanaf:
Financial Lease vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

Opel Vectra

De middenklassenwagen Opel Vectra wordt sinds 1988 vervaardigd als opvolger van de Opel Ascona en sinds 2002 staat de derde generatie Vectra's bij de autodealers. Opel hechtte bij deze wagen bijzondere waarde aan de kwaliteit van het interieur: veel ruimte voor de passagiers en gemakkelijker instappen door lagere zijdrempels en brede deuropeningen. De kofferruimte heeft een capaciteit van 500 liter die door het omklappen van de achterbank tot 1.050 liter bij de vierdeurs en tot 1.360 liter bij de vijfdeurs vergroot kan worden.

Interesse in een Opel Vectra

Opel Vectra occasions
Opel Vectra nieuwe auto's
Opel Vectra dealeraanbiedingen

Onze expertise over jouw zoekopdracht

Alternatieve modellen

Naast de sedan modellen is sinds 2003 ook de Vectra stationwagon, op de markt. Hij biedt nog meer plaats en met een laadvolume tot zo'n 1.850 liter en een laadoppervlak tot zo'n drie meter is hij de grootste in zijn klasse. Nog een voordeel is de achterklep die open kan tot op een hoogte van 1.90 m het in- en uitladen gemakkelijker maakt. Het motorenprogramma omvat vijf benzinemotoren en vier dieselmotoren met standaard roetfilters.

Beoordelingen voor Opel Vectra

258 Beoordelingen

4,3

Meer informatie

Modellen