Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Opel Ascona te koop: tweedehands en nieuw

Opel Ascona

Opel Ascona

De Opel Ascona werd van 1970 tot 1988 vervaardigd als middenklassewagen. Er bestonden drie Ascona-generaties (A-C), die uiteindelijk werden opgevolgd door de Opel Vectra. De Ascona A was verkrijgbaar als sedan of stationwagon. Vanaf 1975 werd de Ascona B geproduceerd die echter alleen nog als sedan verkrijgbaar was, totdat er in 1979 de eerste sportvariant onder de naam Ascona 400 bijkwam, later gevolgd door de Ascona 2000. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Informatie over Opel Ascona

Van 1981 tot 1988 werd de C-generatie als twee- en vierdeurs sedan- en als vijfdeurs hatchback vervaardigd. Uit de tweedeurs sedan-carrosserie werd tot slot ook een cabriomodel ontwikkeld. De Opel Ascona C was de eerste in de serie die met een voorwielaandrijving was uitgevoerd. Bovendien kon men kiezen uit twaalf verschillende motoren: de sterkste was een 2,0 liter-benzinemotor met 130 pk.

Beoordelingen voor Opel Ascona

2 Beoordelingen

5,0