Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Peugeot 504 te koop: tweedehands en nieuw

Peugeot 504

Peugeot 504

De uitvoering 504 van Peugeot is een populaire gezinsauto, waarvan het eerste model stamt uit Frankrijk uit het jaar 1968. Dit was een viercilinder auto, die op benzine reed en een carrosserie had met vier deuren: het sedan model. De actuele modellen verschillen qua uiterlijk enorm met die oude modellen in vorm en materialen. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Peugeot 504 occasion

De meer rechthoekige originele vorm heeft plaats gemaakt voor een snellere en ronde vorm met moderne velgen en lampen.

Populair in Europa en Afrika

De Peugeot 504 heeft diverse uitvoeringen. Het model sedan, stationwagen en de pick-up zijn favoriete modellen. Daarnaast zijn er de break, de coupà© en de cabriolet. De 504 werd in Europa tot 1983 gemaakt. Daarna werden de auto's geproduceerd in het Afrikaanse continent tot het jaar 2006. Er was en is nog vraag naar tweedehands 504 modellen in Afrika. De export van de tweedehands auto naar dit continent heeft er zelfs voor gezorgd dat de nieuwe sedan uit Europa verdween.

Kenmerken van de 504 van Peugeot

De 504 is een middelgrote personenwagen, geschikt als gezinsauto. Hij biedt plaats aan vier tot zeven personen afhankelijk van de uitvoering van de carrosserie. Dit geldt ook voor de deuren, want afhankelijk van het model heeft de auto twee tot vijf deuren, zoals de vijf van de stationwagen. Deze auto is verkrijgbaar met alle aandrijvingstypen. De pick-up bijvoorbeeld heeft een vierwielaandrijving, dus wielaandrijving zowel voor als achter. De 504 heeft een motor die op alle soorten brandstof kan rijden. De CO2-uitstoot is hierbij ook verschillend. De oudste 504 modellen hebben een viercilindermotor, maar er zijn ook zescilindermotoren, zoals de coupà© die heeft bijvoorbeeld. De tweedehands 504 is uitgevoerd als handgeschakeld, maar te koop als automaat. De prijs van een tweedehands auto van dit type is afhankelijk van veel factoren, zoals schaarste op de automarkt, de kilometerstand, het bouwjaar en het onderhoud.