Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
peugeot-camper-l-01.jpg

Peugeot Camper

Peugeot Camper : een overzicht

Bekijk hier een compleet overzicht van de Peugeot Camper, inclusief details van de belangrijkste kenmerken, motorisering, uitrusting en andere nuttige informatie over het model. Lees verder

Occasions vanaf:
*Laagste prijs op AutoScout24 in de afgelopen maand

Peugeot Camper

Sinds de jaren 70 zijn er vele verschillende campermodellen door Peugeot op de markt gebracht. Voor wie op een nostalgische manier op reis wil en van klussen houdt, is de J7 P30 Camper Oldtimer een goede optie. Deze auto met zijn 350 lange wielbasis is ook nog eens belastingvrij. Het kenmerkende design met de grille aan de voorkant, gecombineerd met de ronde koplampen, maakt dat het meteen herkenbaar is als een Peugeot.

Interesse in een Peugeot Camper

Peugeot Camper occasions

Onze expertise over jouw zoekopdracht

Voor wie op zoek is naar een tweedehands Peugeot Camper waar niet zoveel aan hoeft te gebeuren, is de Peugeot J5 Pilot Alkoof een goed alternatief. De wielbasis van deze auto is 2.96 m en er zijn 4 slaapplaatsen in de camper. Deze is verder onder meer uitgerust met een kachel, een ingebouwd keukenblok met spoelbak, een aparte wasruimte met wc en wasbak en een zitgroep. De Peugeot Ducato is een camper die lekker compact is en tegelijkertijd toch van alle gemakken voorzien is, met een geí¯ntegreerde zithoek, aparte wasruimte en volledig ingerichte keuken.

Veranderingen van het uiterlijk van de Peugeot Camper door de jaren

Het uiterlijk van de campers die gemaakt zijn door Peugeot, is door de jaren nogal veranderd. Het design is veel gestroomlijnder geworden en daardoor zien ze er een stuk aantrekkelijker uit. Ook de indeling aan de binnenkant is flink onder handen genomen, zodat deze beter past bij de eisen die mensen aan reizen met een camper stellen.

De tweede generatie Peugeot Camper: jaren 90-00

Vanaf de jaren 90 worden er nieuwe types ontwikkeld, zoals de Peugeot Boxer Camper. Denk ook eens aan de Peugeot Globecar 2.8 HDI als een tweedehands camper wordt gezocht. Of overweeg de Peugeot Pí¶ssl 2 Win - 2003- 2.8 HDI 128 pk als optie. Dit nieuwe type camper is een buscamper, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle technologie die er ook in de standaarduitvoering van de bus zit. Hierdoor is de camper een stuk luxer geworden en technisch net zo goed als een gewone personenuitvoering. De buscampers worden als TD uitvoering gemaakt, om op die manier nog beter tot hun recht te komen als tweedehands camper.

Meer informatie

Meer links