Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Peugeot Boxer

De Peugeot Boxer is zowel een veelzijdige gebruiks- als een comfortabele personenauto die in extreem veel uitvoeringen op de markt is. Hij ontstond uit een joint venture met Fiat, waarvan het equivalente model de Ducato is. Ondanks zijn groot vermogen is de stationwagon met zijn verlengde motorkap relatief sportief - qua veiligheid heeft hij een goed controleerbare, onafhankelijke wielophanging en geventileerde schijfremmen. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Peugeot Boxer

De Boxervarianten standaard, luxe en bus variëren in het aantal zitplaatsen, de bagageruimte en de motorsystemen. De bus met 14 zitplaatsen, een toelaatbaar totaal gewicht van 3,5 ton en 2,8 liter HDi is koploper als het gaat om personenvervoer. In alle modellen zijn de stoelenrijen naar believen te monteren en te demonteren of plat dicht te klappen - de verhoging van het interieur biedt veel ruimte voor het hoofd.

De gesloten Boxer bestelauto beschikt over 7,5 tot 9 kubieke meter laadvolume, 2,0 tot 2,8 liter HDi-motoren en is in meer dan 100 verschillende modellen in de meest uiteenlopende speciale uitvoeringen, verkrijgbaar. De cockpit is uitgerust met een reeks optionele extra's zoals airconditioning, elektrische portieren en navigatiesysteem. De grote bestelauto met het hogere dak vergroot het laadvolume van 10 tot 14 kubieke meter en beschikt over een bijzonder sterke motor. Een novum in het programma van de Fransen is het Boxer-chassis dat met platform, met stuurcabine of dubbele stuurcabine plaats bieden aan maximaal zeven personen. De pick-up, die eveneens met zeven zitplaatsen kan worden uitgerust, heeft een laadvloer van 6,5 m2 en is berekend op een nuttige last van maximaal 1.450 kg.

Beoordelingen voor Peugeot Boxer

26 Beoordelingen

4,4