Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Opel Combo

De Opel Combo is een van de bestelwagens van de firma Opel die in zijn huidige verschijningsvorm een variant is van de Opel Corsa. Eerdere modellen waren gebaseerd op de Opel Kadett E. De bedrijfswagen is op de markt sinds november 2001, de eerste variant als personenauto volgde een half jaar later. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Opel Combo

Door de dubbele deuren aan de achterkant is de laadruimte van de bestelauto goed toegankelijk en goed te beladen. Het laadvolume bedraagt maximaal 3.200 liter.

Daarnaast is ook een vijfzits Combo verkrijgbaar met veel ruimte voor gezin en vrije tijd, evenals de Combo Tramp als off-road alternatief. De personenauto's hebben een achterklep in plaats van de dubbele deuren, al zijn deze desgewenst ook mogelijk. Bij de keuze van de motor staan de volgende opties ter beschikking: een hypermoderne TWINPORT-benzinemotor, twee krachtige CDTI-turbodiesel motoren en een milieuvriendelijke aardgasmotor.

Beoordelingen voor Opel Combo

48 Beoordelingen

4,4