Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Opel Combo te koop: tweedehands en nieuw

Opel Combo

Opel Combo

De Opel Combo is een van de bestelwagens van de firma Opel die in zijn huidige verschijningsvorm een variant is van de Opel Corsa. Eerdere modellen waren gebaseerd op de Opel Kadett E. De bedrijfswagen is op de markt sinds november 2001, de eerste variant als personenauto volgde een half jaar later. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over Opel Combo

Door de dubbele deuren aan de achterkant is de laadruimte van de bestelauto goed toegankelijk en goed te beladen. Het laadvolume bedraagt maximaal 3.200 liter.

Daarnaast is ook een vijfzits Combo verkrijgbaar met veel ruimte voor gezin en vrije tijd, evenals de Combo Tramp als off-road alternatief. De personenauto's hebben een achterklep in plaats van de dubbele deuren, al zijn deze desgewenst ook mogelijk. Bij de keuze van de motor staan de volgende opties ter beschikking: een hypermoderne TWINPORT-benzinemotor, twee krachtige CDTI-turbodiesel motoren en een milieuvriendelijke aardgasmotor.

Beoordelingen voor Opel Combo

48 Beoordelingen

4,4