Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

1.268 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.
  4. Specificatie van de fabrikant voor nieuwe voertuigen. Afhankelijk van de kilometerstand, het rijgedrag, de leeftijd van de batterij en het laadgedrag, kan de radius van occasies aanzienlijk variëren.

Een Skoda Octavia occasion kopen

Het kopen van een Skoda Octavia occasion kan een uitstekende keuze zijn voor een gezinsauto, omdat hij een goede reputatie heeft als betrouwbaar en ruim. Omdat de Skoda Octavia populair is bij gezinnen en kinderen, is het belangrijk te letten op tekenen van slijtage, want gezinsauto's zoals de Octavia moeten vaak aardig wat uit kunnen houden met kleine kinderen! Vanaf 2019 zijn er ook hybride modellen op de markt, die nu langzaam beschikbaar worden als occasion. De meeste hybride Skoda Octavia occasions zijn als automaat beschikbaar, oudere niet-hybride modellen, zijn eerder handgeschakeld. De 1e en 2e generatie stationwagens van de Skoda Octavia zijn te herkennen aan de ronde kofferdeksel, hierdoor weet je meteen dat je met een oudere Skoda Octavia occasion te maken hebt.


{"seg":"compact","vat":"0","rnd":"61","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"65","model":"15222","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}