Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Volkswagen Jetta

De VW Jetta is de sedanuitvoering van de VW Golf en wordt sinds 1979 gebouwd. De VW Jetta onderscheidt zich qua uiterlijk alleen van de Golf door zijn sedanvorm. Ook van binnen is hij op de techniek van de VW Golf gebaseerd. De VW Jetta wordt inmiddels al in de vijfde generatie gebouwd. Zijn achterkant wordt inmiddels vormgegeven naar het voorbeeld van de VW Passat. De voorkant van de auto lijkt nog steeds op de Golf. Lees meer

Alternatieve modellen

Informatie over Volkswagen Jetta

De VW Jetta is de sedanuitvoering van de VW Golf en wordt sinds 1979 gebouwd. De VW Jetta onderscheidt zich qua uiterlijk alleen van de Golf door zijn sedanvorm. Ook van binnen is hij op de techniek van de VW Golf gebaseerd. De VW Jetta wordt inmiddels al in de vijfde generatie gebouwd. Zijn achterkant wordt inmiddels vormgegeven naar het voorbeeld van de VW Passat. De voorkant van de auto lijkt nog steeds op de Golf.

De VW Jetta is in drie verschillende uitrustingsvarianten verkrijgbaar: als Trendline, Comfortline of Sportline en met zeven verschillende diesel- of benzinemotoren. De VW Jetta beschikt standaard over een bestuurders- en bijrijderairbag, ABS en in hoogte verstelbare driepuntsveiligheidsgordels. De in het buitenland verkocht versie van de VW Jetta is vaak niet verwant aan die op de Duitse markt, maar lijkt eerder op de VW Bora of de Vento.

Beoordelingen voor Volkswagen Jetta

21 Beoordelingen

4,5