Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Volkswagen Jetta te koop: tweedehands en nieuw

Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta

De VW Jetta is de sedanuitvoering van de VW Golf en wordt sinds 1979 gebouwd. De VW Jetta onderscheidt zich qua uiterlijk alleen van de Golf door zijn sedanvorm. Ook van binnen is hij op de techniek van de VW Golf gebaseerd. De VW Jetta wordt inmiddels al in de vijfde generatie gebouwd. Zijn achterkant wordt inmiddels vormgegeven naar het voorbeeld van de VW Passat. De voorkant van de auto lijkt nog steeds op de Golf. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Kleuren

Informatie over Volkswagen Jetta

De VW Jetta is de sedanuitvoering van de VW Golf en wordt sinds 1979 gebouwd. De VW Jetta onderscheidt zich qua uiterlijk alleen van de Golf door zijn sedanvorm. Ook van binnen is hij op de techniek van de VW Golf gebaseerd. De VW Jetta wordt inmiddels al in de vijfde generatie gebouwd. Zijn achterkant wordt inmiddels vormgegeven naar het voorbeeld van de VW Passat. De voorkant van de auto lijkt nog steeds op de Golf.

De VW Jetta is in drie verschillende uitrustingsvarianten verkrijgbaar: als Trendline, Comfortline of Sportline en met zeven verschillende diesel- of benzinemotoren. De VW Jetta beschikt standaard over een bestuurders- en bijrijderairbag, ABS en in hoogte verstelbare driepuntsveiligheidsgordels. De in het buitenland verkocht versie van de VW Jetta is vaak niet verwant aan die op de Duitse markt, maar lijkt eerder op de VW Bora of de Vento.

Beoordelingen voor Volkswagen Jetta

21 Beoordelingen

4,5