Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

1.391 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.

Een Volkswagen T-Roc occasion kopen

De T-Roc van Volkswagen is een van de populairdere Volkswagen modellen in Nederland, en daardoor is er een grote verscheidenheid aan Volkswagen T-Roc occasions beschikbaar. Wat motoropties betreft, heeft Volkswagen een selectie op maat gemaakt voor alle behoeften: benzine- of dieselmotoren afkomstig van Volkswagen's gevestigde Golf-model zijn beschikbaar voor alle versies van de Volkswagen T-Roc, behalve de cabriolet. Bovendien zijn er voor de nieuwere Volkswagen T-Rocs die op de markt komen steeds meer veiligheidsopties beschikbaar. Ook al zijn er van deze nieuwere versies nog niet zo veel occasions beschikbaar. Mocht je een andere kleinere Volkswagen als alternatief willen bekijken, blijft het iconische model Golf een beproefde klassieker.


{"seg":"offroad,suv","vat":"0","rnd":"94","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"74","model":"74667","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}