Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Subaru Justy te koop: tweedehands en nieuw

Subaru Justy

Informatie over Subaru Justy

De Subaru Justy werd in 1984 als compact model met vierwielaandrijving op de Duitse markt gebracht. Ondertussen bestaat er al een derde generatie van de Subaru Justy. Daarbij werd de eerste generatie van 1984 tot 1995 geproduceerd en de tweede van 1995 tot 2003. De derde generatie is sinds 2003 in productie, maar met de laatste herziening van de Subaru Justy veranderde ook de voertuigklasse. Begonnen als compact model behaalde de auto een plaats in de sport- en vrijetijdsklasse en geldt hij nu als kleine SUV (Sports Utility Vehicle).


De SUV met permanente vierwielaandrijving beschikt met een lengte van 3,77 meter en een hoogte van 1,60 meter over een kofferruimte van 526 liter. Zo kan men in de Subaru Justy niet alleen sportgerei, maar ook vier volwassenen comfortabel van A naar B vervoeren. De viercilindermotor van de Subaru Justy heeft een prestatievermogen van 94 pk en een cilinderinhoud van 1.328 cm³ te bieden. Daarmee bereikt de auto een maximumsnelheid van 155 km/u. De acceleratie van 0 naar 100 km/u vindt in 11,7 seconden plaats. De tank van de Subaru Justy heeft een capaciteit van 41 liter. Het voertuig verbruikt gemiddeld 9,2 liter Super per 100 km.


Het Japanse voertuigbedrijf  biedt zijn SUV aan met een standaarduitrusting die bestaat uit ABS, elektrisch bedienbare zijruiten voorin de auto, nevellichten en een Blaupunkt radio inclusief  Cd-speler. ESP en airbags horen daarentegen niet tot de standaarduitrusting van de Subaru Justy. Wie een comfortabele auto met veel binnenruimte en een goede wegligging zoekt, zit bij de Subaru Justy niet verkeerd.

Beoordelingen voor Subaru Justy

11 Beoordelingen

4,5