Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Subaru Outback te koop: tweedehands en nieuw

Subaru Outback

Subaru Outback

In 1995 bracht Subaru naar eigen zeggen de eerste SUV (Sports Utility Vehicle) ter wereld op de markt. De vierwielaandgedreven stationwagon Outback is, vergeleken met de Subaru Legacy, in wiens modelreeks hij oorspronkelijk werd ingedeeld, ongeveer 8 cm hoger geplaatst. In 2004 werd de Subaru ingrijpend herzien en opnieuw uitgebracht. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Kleuren

Informatie over Subaru Outback

De huidige versie doet nu veel meer denken aan een klassieke stationwagon dan aan een offroader, maar tegelijkertijd beschikt hij nog steeds over een goede terreinbegaanbaarheid, waardoor de Outback een allrounder is voor stad en terrein. De bij Subaru gebruikelijke Symmetrical AWD en de boxermotor bezorgen de Outback bovendien een goede wegligging.

De Outback 2,5i met 121 kW en 165 pk wordt met een handgeschakelde vijf-versnellingsbak of een automatische transmissie aangeboden, de Outback 3.0R met zescilinder-boxermotor (180 kW en 245 pk) is echter alleen verkrijgbaar met een automatische transmissie.

Beoordelingen voor Subaru Outback

5 Beoordelingen

4,3