Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nissan Serena te koop: tweedehands en nieuw

Nissan Serena

Nissan Serena

De Nissan Serena werd ontworpen als gezinsauto. Het 4,32 meter lange model met acht zitplaatsen biedt dan ook veel ruimte, vooral omdat de motor niet zoals gebruikelijk onder de voorkap ligt, maar direct onder de beide voorstoelen is geplaatst. Dit heeft uiteraard tot nadeel dat het geluidsniveau in het interieur iets hoger is dan bij vergelijkbare modellen. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Informatie over Nissan Serena

Desgewenst kunnen de achterste beide stoelenrijen - elk met plaats voor drie personen - gemakkelijk omgeklapt worden, zodat aanzienlijk meer bergruimte ontstaat. Het interieur van de Serena is bereikbaar via twee voorportieren en twee schuifdeuren achter; de grote achterklep van de kofferruimte maakt probleemloos versjouwen van grote voorwerpen mogelijk.

De Nissan Serena wordt aangedreven door een 1,6 liter-viercilindermotor die bij 5.600 toeren een maximaal vermogen van 97 pk resp. 71 kW bereikt. De topsnelheid ligt bij 150 km/h en het gemiddelde brandstofverbruik ligt bij - voor een van uiterst geringe 10 liter/100 km. Omdat bij de Nissan Serena hetzelfde remsysteem wordt gebruikt als voor de bedrijfswagen Nissan Vanette, die echter een hoger nuttig laadvermogen heeft - is de remwerking bij de lichtere Serena uitstekend. Hier ontbreekt echter wel het ABS, hetgeen vooral bij nat wegdek tot langere remwegen kan leiden. De gezins MPV is uitgerust met stuurbekrachtiging, elektrische raambediening voor, airconditioning, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en een extra verwarming achterin.

Beoordelingen voor Nissan Serena

1 Beoordelingen

5,0