Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

611 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.
  4. Specificatie van de fabrikant voor nieuwe voertuigen. Afhankelijk van de kilometerstand, het rijgedrag, de leeftijd van de batterij en het laadgedrag, kan de radius van occasies aanzienlijk variëren.

Een Volvo V40 occasion kopen

Een Volvo V40 occasion is een geweldige optie als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige auto. Bij de V40 ben je sowieso op een occasion aangewezen, aangezien er op het moment geen nieuwe auto's zijn. Volvo heeft van oudsher een reputatie als een van de best presterende fabrikanten in de industrie, en de Volvo V40 is daarop geen uitzondering - hij stond op de eerste plaats in de veiligheidstest van Euro NCAP van 2012. Let bij de aanschaf van een occasion Volvo V40 op de uitvoering, want er zijn verschillende types beschikbaar. Bekijk bovendien reviews om vertrouwd te raken met veel voorkomende problemen die Volvo V40's hebben, zodat je weet waar je op moet letten bij je aankoop. Met een beetje extra onderzoek kun je zelf een tweedehands Volvo V40 vinden die goed verzorgd is en nog jaren veel waarde blijft bieden.


{"seg":"compact","vat":"0","rnd":"53","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"73","model":"2082","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}