Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Hyundai Galloper

De Galloper werd bij Hyundai Precision, een dochteronderneming van Hyundai, in Zuid-Korea geproduceerd. De auto is gebaseerd op de Pajero L040, die in 1991 van de markt werd genomen en in zijn tijd een van de beste vierwiel aangedreven auto's was. De terreinwagen voor de prijs van een Volkswagen Golf is in vier varianten verkrijgbaar: Galloper Basis, Galloper Exceed light, Galloper Exceed en Galloper Innovation. Lees meer

Informatie over Hyundai Galloper

De motor is een viercilinder-2,5-turbodiesel met 99 pk (73 kW) die de auto op een topsnelheid van ongeveer 152 km/h brengt.

Daarbij verbruikt de Galloper gemiddeld 10 tot 12 liter per 100 km. De vierwielaandrijving kan handmatig afgesteld worden. Al naargelang het model is de Galloper ook verkrijgbaar als benzineauto en met automatische transmissie. De veiligheid wordt gewaarborgd door een bestuurdersairbag en ABS, bovendien beschikt de Galloper over impactbegrenzing opzij aan de portieren.