Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nissan Terrano te koop: tweedehands en nieuw

Nissan Terrano

Nissan Terrano

In 1981, 30 jaar na de première van de off-roader Nissan Patrol, werd de Nissan Terrano geïntroduceerd tijdens de automobieltentoonstelling in Genève. In deze eerste bouwserie kon men kiezen tussen drie verschillende motorvarianten, een vier- en een zescilinder-benzinemotor en een viercilinder-turbodiesel met 2,7 liter cilinderinhoud. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Informatie over Nissan Terrano

In 1993 rolde de eerste optisch verfraaide en verbeterde Terrano II van de band. De Terrano II verbindt alle voordelen van een vierwielaandgedreven off-roader met het comfort van een luxe auto. Na meerdere tussentijdse optische aanpassingen in de jaren 1996 en 1999, kleinere verbeteringen in de motoruitvoering en de inbouw van airbags en ABS verloor de Terrano II in het jaar 2002 zijn "II" en onderging bij deze naamwisseling bovendien een aantal ingrijpende veranderingen.

Deze veranderingen omvatten naast een bij de tijd passende facelift en nieuwe bumpers vooral de nieuwe, nu 154 pk sterke 3,0 liter-benzinemotor. Behalve de volledig in zwart gehouden interieuruitrusting behoren ook een CD-radio, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en een centrale vergrendeling met afstandsbediening tot de standaard uitvoering. De basisuitvoering van de Terrano is ook verkrijgbaar met een 125 pk sterke 2,7 liter-turbodiesel of een 154 pk sterke 3,0 liter-turbodiesel die ook in de grote broer, de Patrol, wordt ingebouwd.

Beoordelingen voor Nissan Terrano

1 Beoordelingen

5,0