Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nissan Patrol te koop: tweedehands en nieuw

Nissan Patrol

Nissan Patrol

De geschiedenis van de Nissan Patrol begon meer dan 50 jaar geleden toen in 1951 het eerste model van deze off-roader van de Japanse productieband rolde. In 1981 was de première van deze wagen op de Nederlandse terreinwagenmarkt. In het jaar 1988 reageerde Nissan op de enorme vraag naar off-roaders met het comfort van een personenauto en kwam met de Patrol GR, uitgerust met een 115 pk sterke 2,8 liter zescilinder-turbodiesel en een standaarduitrusting met onder andere elektrische raambediening, centrale vergrendeling, wis-was-installatie en een voor achterin apart regelbare verwarming. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Carrosserie

Informatie over Nissan Patrol

In de 1998 gepresenteerde Patrol GR II werd deze uitrusting nog uitgebreid met 15 pk meer vermogen en een aantal standaard extra's zoals airbags, achterasstabilisator, kaartenleeslampje en een 12V-aansluiting in de kofferruimte. Na een vernieuwing van de motor in het jaar 2002 en een kleine facelift in 2003 werd de Patrol GR II in 2004 optisch verbeterd met een ontworpen frontpartij, bumpers, achterlichten en instrumentenpaneel. Bovendien vervalt het "GR II" in de naam en de nieuwe Patrol wordt vanaf dit tijdstip in zijn actuele versie aangedreven door een 160 pk sterke 3,0 liter-viercilinder-turbodiesel met directe inspuiting. De patrol is verkrijgbaar in de drie uitvoeringen "Comfort", "Luxury" en "Elegance" die vanaf de middenklasse verkrijgbaar zijn met verschillende uitvoeringsdetails, bijvoorbeeld leren stoelbekleding of een stuurwiel met hout en leer.

Beoordelingen voor Nissan Patrol

3 Beoordelingen

4,5